Turte De Cartofi

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Amestecăm piureul de cartofi cu ceapa verde tăiată mărunt şi cu nucşoara. Fărâmiţăm cârnaţii cu furculiţa şi îi amestecăm cu piureul. Împărţim compoziția în patru, formăm turtele şi le dăm prin făină. Într-o tigaie mare, încălzim circa 1 cm de ulei şi prăjim turtele câte 3 minute pe fiecare parte. Le întoarcem cu grijă, să nu se rupă ! Fierbem ouăle în apă clocotită timp de 6,5 minute, apoi le răcim imediat. Le curăţăm şi le tăiem în două. Pentru sos, amestecăm mierea cu muştarul şi oţetul balsamic, apoi amestecăm cu uleiul, turnând încet, dar continuu. Amestecăm sosul cu spanacul tânăr şi-l servim cu turtele.

înapoi la listă