Tartă Grecească De Pui Şi Legume

Medie
Medie
Medie

Preparare

Încălzim uleiul într-o tigaie şi prăjim carnea de pui tăiată fâşii. Condimentăm cu sare şi piper, adăugăm usturoiul tocat mărunt, mai prăjim totul o jumătate de minut, apoi adăugăm spanacul, până când se înmoaie. Punem totul într-un vas, ca să se răcească un pic, apoi adăugăm roşiile uscate, tăiate în bucăţi mai mari, brânza feta şi ouăle bătute. Amestecăm totul şi le presărăm cu verdeţuri. Căptuşim o formă de tartă unsă cu ulei cu 4 straturi de foi de plăcintă astfel, încât să treacă de marginile formei. Între straturi, ungem foile cu mult ulei de roşii uscate. Punem umplutura în formă şi o acoperim cu marginile foilor de plăcintă. Coacem totul în cuptor, la 190 de grade, până când devine crocant.

înapoi la listă