Sendviş De Pui Sfâşiat

Ușor
Ieftin
Medie

Preparare

Dezosăm puiul şi punem carnea într-un vas. Călim ceapa şi usturoiul mărunţit pe un pic de ulei de măsline, iar într-o altă tigaie prăjim feliile de bacon, apoi le scoatem din tigaie. Când ceapa s-a mai răcit, adăugăm pasta de roşii şi o prăjim puţin. Adăugăm oţetul de vin alb, roşiile la conservă, un pic de sare, zahăr brun, sosul Worcestershire şi sosul chili. Fierbem totul bine, ca să obţinem un sos cu un gust pregnant, apoi îl dăm la blender, până când se transformă într-un piure. Scoatem baconul fript din tigaie, punem carnea de pui sfâşiată, apoi punem înapoi baconul mărunţit. Adăugăm la carne 2/3 din sos, apoi prăjim totul. Pregătim sendvişurile: crestăm chiflele, scoatem puţin din miez, le umplem cu multă carne, multă salată mixtă, apoi le stropim cu un pic de sos barbeque.

înapoi la listă