Nigellissima: Delicii De Crăciun

Nigella adoră Crăciunul şi pentru ea cea mai potrivită formă de sărbătorire este petrecerea.

Ea începe sărbătoarea cu o petrecere generoasă cu bufet suedez. Pentru inspiraţie italiană, Nigella călătoreşte la Veneţia, în oraşul care îi este drag de la prima ei vizită de acum 20 de ani. Echipată cu idei de reţete şi petrecere de Crăciun, se întoarce ca să-şi creeze meniul apetisant de Crăciun pentru invitaţii ei.
Nigella lansează petrecerea cu un cocteil veneţian rubiniu, creaţie proprie, după care serveşte aperitive rapide şi simple, cum ar fi talerii cu parmezan şi snackuri panettone. Urmează impresionanta pasăre în stil nou: pieptul de curcan umplut cu cârnaţi italieneşti şi afine marinate în Marsala, acompaniate de o salată renascentistă spectaculoasă şi paste săţioase cu kale.
Apoi, musafirii vor fi răsfăţaţi cu deserturi irezistibile, cum ar fi tortul Pavlova cu bezea şi cappuccino şi uimitorul tort de budincă italian de Crăciun, ornat cu bucăţi de ciocolată şi seminţe de rodie care, conform credinţelor populare, aduce noroc celor care stau în jurul mesei.
Petrecerea Nigellei în stil italian este spectaculoasă, bogată şi cu siguranţă va inspira atmosfera de Crăciun în toate căminele.

înapoi la listă

Setări cookie