In Brutarie, La Paprika

De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia.

Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!

înapoi la listă