Pizza De Polenta Cu Ciuperci Şi Mult Caşcaval

Ușor
Ieftin
Medie

Preparare

Prăjim într-o tigaie mare, cu ulei de măsline, ciupercile tăiate în bucăţi mari. La sfârşit, adăugăm 2 linguri de sos de soia şi continuăm să le prăjim, până când se îngroaşă. Le punem deoparte. Fierbem apa, o sărăm şi aşteptăm, până începe să fiarbă iar. Adăugăm încet mălaiul şi fierbem, până e moale, amestecând des. O scoatem de pe foc, adăugăm untul moale şi parmezanul. Ungem cu ulei o tigaie mare, netezim în ea polenta şi o lăsăm să se întărească. Prăjim partea de jos la foc mare, o întoarcem şi rumenim şi cealaltă parte. O ungem cu sosul de roşii, o condimentăm cu sare şi piper şi o presărăm cu frunze de busuioc. Punem peste ea ciupercile prăjite, ceapa feliată, roşiile, mozzarella, o stropim cu puţin ulei de măsline şi o dăm la grill, până când se topeşte brânza.

înapoi la listă