Ingrediente

3-4 fő
4vinete
200 g brânză proaspătă de capră
1hașmă
2linguri de pătrunjel verde tocat
1lingură de mentă tocată
2lingură de oţet balsamic învechit
4lingură ulei de măsline
2linguri seminţe de pin prăjite
 sare
 piper
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

Vinete confiate, brănză de capră, verdețuri confiate și șalotă

  • VINETE_CONFIATE_BRANZA_DE_CAPRA_VERDETURI_CONFIATE_SI_SALOTA

Coacem vinetele la flacără, apoi le punem în cuptorul încălzit la 180 de grade.
Tocăm hașma şi o amestecăm cu verdeţurile.
După ce vinetele s-au copt, le înlăturăm cozile şi le rupem în fâşii. Le aşezăm pe o farfurie, le presărăm cu sare, piper şi le stropim cu oţet. Le decorăm cu verdeţuri tocate şi seminţe de pin.
Sfărâmăm brânza de capră cu o lingură şi o presărăm peste vinete.
La final, stropim totul cu ulei de măsline.

Scrieţi un comentariu!