Ingrediente

3-4 fő
 Pentru o formă de tort cu diametrul de 18 cm
 Pentru aluat:
300 g morcovi
100 ml ulei
2ouă
200 ml zahăr
250 ml făină de patiserie
 jumătate de linguriță de praf de copt și bicarbonat de sodiu
1linguriță scorțișoară
 un vârf de cuțit de sare
 Pentru cremă:
125 g mascarpone
50 g zahăr pudră
30 g unt moale
 Zahăr pudră pentru servire
  • Medie
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

Tort de morcovi

  • Tort_de_morcovi

Morcovii se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici. Ouăle, uleiul și zahărul se amestecă și se bat cu telul, apoi se adaugă morcovii și ingredientele uscate. Se dă totul la cuptor, la 200 de grade, timp de 10-15 minute, după care la 180 de grade, timp de 20 de minute. 


Scrieţi un comentariu!