Ingrediente

2 persoane
2bucati de somon - circa 500 de gr
100de gr migdale crude
2-3căţei de usturoi
5linguriţe de miere
5linguriţe de mustar dulce
2pliculeţe orez alb
 sos soia
 hârtie de copt
 
  • Medie

Reţete asemănătoare

Somon în crustă de migdale cu sos de miere şi muştar

  • somon_in_crusta_de_migdale_cu_sos_de_miere_si_mustar

Într-un bol se pun 5 linguri de miere şi 5 linguriţe de muştar. Se pasează 2-3 căţei de ustoroi şi se pun în bolul cu miere şi muştar, se amestecăm bine şi se adaugă puţină sare. Tăiem peştele în bucăţi de acelaşi grosime. Ungem peştele cu acest sos, îl aşezăm cu pielea în jos pe tavă şi punem peste100 de gr de migdale tăiate în jumătate. Punem tava pentru 15-20 de minute în cuptorul prealabil încins la 200 de grade.

Îl putem servi cu orez alb care trebuie fier al dente, peste care putem pune puţin sos soia şi decora cu puţină verdeaţă.

  • Alex

    2015. 03. 05., 10:51:31

    la ingrediente scrie:
    5 lingurite de miere
    5 lingurite de mustar dulce

    in reteta avem:
    5 linguri de miere
    5 lingurite de mustar.. :|

Scrieţi un comentariu!