Ingrediente

3-4 fő
1ceapă
1roşie
1ardei gras
30gr untură de porc
150gr ciuperci
1ou
30gr făină
 sare
 piper măcinat
 boia dulce
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Zuppa Pavese

    Feliile de pâine trebuie prăjite pe ambele părţi în unt. Le aşezăm separat în câte un castron de supă, apoi spargem câte un ou peste. Le dăm la cuptor câteva...

    mai departe
  • Supă de usturoi spaniol

    Pâinea se taie cuburi și se prăjește într-o tigaie mai adâncă, în ulei de măsline încins. Cățeii de usturoi se zdrobesc și, împreună cu zeama, se pun peste...

    mai departe
  • Tocană de raţă - Mozacu

    Se porţionează raţa şi se pune la călit în untură, apoi se adaugă puţină apă, ceapa şi ardeiul tocate mărunt şi se lasă să fiarbă 30-40 de minute. Se mai...

    mai departe

Supă de ciuperci cu ardei

  • Supa_de_ciuperci_cu_ardei

Călim ceapa tăiată mărunt în untura de porc topită, apoi adăugăm puţin boia şi completăm cu puţină apă. Adăugăm roşia şi ardeiul cubuleţe, apoi lăsăm să fiarbă până se evaporă apa. Adăugăm ciupercile tăiate în bucăţi, asezonăm cu sare şi piper, apoi completăm cu apă. Între timp, preparăm un aluat din făină, ou şi puţină sare, aluat din care vom rupe găluște în supa care fierbe. Lăsăm să fiarbă până când e gata.

Scrieţi un comentariu!