Ingrediente

3-4 fő
200gr spaghetti
500gr muschi alb de vita
800gr ceapa alba
60gr telina
60gr morcovi
1legatura de petrunjel
10gr de dafne
100 ml vin alb sec
 Ulei de masline
 Sare
 Piper
80gr parmezan
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Maltagliati cu roşii şi busuioc pentru 4 pers

    Mod de preparare: se amestecă făina cu gălbenuşul, ulei şi sare. Aluatul astfel obţinut se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde şi se taie. Se prăjeşte...

    mai departe
  • Paste făcute în casă

    Se cerne făina și se adaugă sare. În mijlocul făinii se face o gaură cu pumnul și înăuntru se pun ouăle bătute cu ulei.Ingredientele se amestecă bine cu...

    mai departe
  • Aluat de pizza

    Cerneți făina pe o suprafață curată de lucru. Luați un bol și amestecați în el drojdia, zahărul, apa și uleiul de măsline. Turnați acest amestec peste făină...

    mai departe

Spaghetti alla genovese

  • Spaghetti_alla_genovese

Se face un ragu cu carnea.
Se caleste bine ceapa, si se adauga carnea tocata cubulete.
Se stinge cu vin alb, si se adauga legumele.
Se adauga mirodeniile.
Se acopera aprope in totalitate cu apa clocotita.
Se lasa la foc incet, acoperit aproximativ 4 ore.
Cand este gata se fierb pastele.
Se condimenteaza cu ragu-ul genovese.
Se adauga Parmezan.

Scrieţi un comentariu!