Ingrediente

3-4 fő
300gr piept de pui
50gr unt
100gr faina
 Sare
 Piper
400gr ciuperci champignon
1legatura de petrunjel
1catel de usturoi
100gr ceape albe
 Ulei de masline
100 ml de vin alb sec
100 ml de smantana
50gr branza topita
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe

Scaloppine di pollo ai funghi

  • Scaloppine_di_pollo_ai_funghi

Se trec escalopurile de pui in faina, dupa ce au fost condimentate.
Se face un sote de ciuperci.
Se caleste ceapa.
Se adauga usturoi intreg sa se poate scoate, sau le taiem foarte marunti.
Se adauga ciupercile.
Se stinge cu vin alb.
Se adauga mirodeniile.
Se amesteca ciuperci cu pieptul de pui.
Cand sunt gata sa adauga branzeturile. 
Se lasa un pic la foc incet pina cand se topesc branzeturile.

Scrieţi un comentariu!