Ingrediente

3-4 fő
200 g cotlet fript, rece
2buc. cartofi fierţi
150 g castraveţi în oţet
100 g limbă de vită fiartă sau ceafă afumată
1/4salată eisberg
1măr
1lingură de muştar
1ou
200 ml ulei
100 ml smântână
1lămâie
4-6felii de pâine toast
 sare
 piper măcinat
 zahăr pudră
 tarhon proaspăt
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

Salată rusească de carne

  • Salata_ruseasca_de_carne

Adăugăm un pic de muştar la gălbenuş, apoi, turnând uleiul într-un jet subţire, amestecăm, până obţinem maioneză. O condimentăm cu sare şi suc de lămâie, adăugăm piper, smântână, încă un pic de muştar şi zahăr pudră. Tăiem carnea, cartofii fierţi, castraveţii şi mărul în fâşii subţiri. Amestecăm bine cu sosul şi o condimentăm cu frunze proaspete de tarhon. Servim salata cu pâine prăjită şi salată eisberg feliată.

Scrieţi un comentariu!