Ingrediente

3-4 fő
200gr riso arborio
100gr speck
400gr radicchio trevigiano
50gr unt
100 ml vin alb sec
100gr ceapa esalota
100gr branza topita
80gr parmezan
 Sare
 Piper
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe

Risotto speck e radicchio

  • Risotto_speck_e_radicchio

Se face un  „soffritto” adica se calesc ceapa taiata foarte subtire si apoi radicchio cu speck in unt. 
Se adauga orezul. 
Se adauga apa clocotita pina cand se fierbe, adaugand incet , incet.
Cand este fiarta, se lasa un strop mai lichid „all’onda”.
Se scoate de pe foc si se adauga branzeturile si se amesteca pina cand se incorporeaza bine.

Scrieţi un comentariu!