Ingrediente

3-4 fő
200gr orez arborio
400gr rosii decojite
1legatura de busioc
1ceapa
80gr de parmezan
 Ulei de masline
 Sare
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe
  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe

Risotto alla ”siciliana” Pomodoro e basilico

  • Risotto_alla_siciliana_Pomodoro_e_basilico

Se face un sos de rosi cu busuioc.
Se caleste ceapa taiata foarte marunt. 
Se adauga pulpa de rosi.
Se pune busuioc taiat marunt.
Se fierbe orezul in multa apa cu sare (apa dupa gust, trebuie sa fie usor sarata).
Se scurge bine orezul cand este fiert. 
Se amesteca cu sosul de rosi si busuioc, si se adauga Parmezan.

Scrieţi un comentariu!