Ingrediente

3-4 fő
200gr de pasta rigatoni
80gr de gusa de porc
400gr de rosii decojite
1legatura de patrunjel
2oua
40gr de parmezan
40de gr de pecorino
 Ulei de masline
 Sare
 Piper
  • Medie
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Aluat de pizza

    Cerneți făina pe o suprafață curată de lucru. Luați un bol și amestecați în el drojdia, zahărul, apa și uleiul de măsline. Turnați acest amestec peste făină...

    mai departe
  • Paste prăjite cu legume

    Carnea de vită se fierbe în apă cu anason stelat şi cu sos de soia. Se lasă la răcit. Pastele chinezeşti se fierb un minut, apoi se clătesc cu apă rece....

    mai departe
  • Paste făcute în casă

    Se cerne făina și se adaugă sare. În mijlocul făinii se face o gaură cu pumnul și înăuntru se pun ouăle bătute cu ulei.Ingredientele se amestecă bine cu...

    mai departe

Rigatoni ”botticella”

  • Rigatoni_botticella

Se pune la prajit gusa de porc taiata bucatele intru-un pic de ulei de masline . 
Se adauga pulpa de rosii.
Sare si piper .
Se fierbe bine.
Se adauga patrunjel spre sfirsit.
Se fierb pastele.
Se bat 1 ou intreg cu un galbenus. 
Se adauga branza Pecorino rasa si Parmezan ras. 
Se pun pastele fierte intr-o tigaie impreuna cu sosul de rosi.
Se amesteca. 
Se scoate din foc. 
Se adauga ouele cu branzeturile. 
Se amesteca. 
Daca am tinut de o parte un pic de Pecorino il punem peste pastele.

Scrieţi un comentariu!