Ingrediente

3-4 fő
150 g muşchiuleţ de porc
2foi tortilla
1ceapă roşie mai mică
1/2ardei galben
1/2ardei roşu
2linguri ulei de măsline
 sare şi piper
125 g caşcaval pentru prăjit (mozzarella sau gruyere tare)
2roşii mai mari
1ardei chili mai mic
1legătură de coriandru verde
2linguri de ulei
2linguri oţet de vin
 sare
 zahăr
1pahar de smântână
  • ușor
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea...

    mai departe

Quesadilla

  • QUESADILLA

Tăiem carnea şi legumele în fâşii.
Prăjim carnea într-o tigaie mare, adăugăm ceapa şi ardeiul, sarea şi piperul, apoi lăsăm să se răcească.
Într-o altă tigaie, prăjim pe uscat foile de tortilla.
Punem pe jumătatea foii amestecul de legume, amestec peste care presărăm caşcaval ras, şi o împăturim.
Punem foile umplute în cuptor, la 180 de grade, şi le prăjim 4 minute, până devin aurii.
Tăiem roşiile cubuleţe, tocăm coriandrul şi ardeiul chili.
Amestecăm într-un vas uleiul, oţetul, sarea şi zahărul cu roşiile.
Servim quesadilla cu smântână.

Scrieţi un comentariu!