Ingrediente

3-4 fő
2pulpe de raţă
0,5dovlecel
0,5vinete
1ardei capia
3-4ciuperci
1ceapă roşie
 Sare
 Piper măcinat
 Oţet balsamic
 Ulei de măsline
  • Medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

Pulpă de raţă prăjită cu legume prăjite, date cu oţet balsamic

  • Pulpa_de_rata_prajita_cu_legume_prajite

Pulpele de raţă se presară cu sare şi cu piper, apoi se pun la rumenit într-o tigaie încinsă. Se pun în cuptor în puţină untură şi sub folie, la 160 de grade, până se frăgezesc. Legumele tăiate bucăţi, sărate şi piperate, se pun la prăjit în puţin ulei de măsline. Se pun pe o farfurie şi se stropeşte cu oţet balsamic şi cu ulei de măsline. Se servesc alături de pulpele de raţă.

Scrieţi un comentariu!