Ingrediente

3-4 fő
2pulpe de pui
2aripi de pui
1piept de pui cu os
2căței de usturoi
1legătură de busuioc
1legătură de rozmarin proaspăt
2linguri de ulei de măsline
2linguri de piure de roșii
200 ml de vin alb
 Sare dupa gust
 Piper negru proaspăt măcinat după gust
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

Pui prăjit la tigaie

  • Pui_prajit_la_tigaie

Sa pune la marinat carnea de pui, uns cu un pic de ulei de măsline, cu usturoi, cu rozmarin și busuioc proaspăt, se acopera cu o folie trasparentă și se lasă în frigider pentru o noapte.
Într-o tigaie, în ulei de măsline, se rumenește un pic puiul, apoi se adaugă mirodenile de la marinat și usturoiul. Se sărează și se piperează după gust. Se stinge cu vin alb și se lasă la prăjit la foc viu. Când mirosul de vin s-a evaporat, se adaugă piureul de roșii, se amestecă bine, se acopera cu un capac și se lasă la foc foarte, foarte mic, aprox 40 de minute până puiul se rumenește.

  • Ionut

    2017. 06. 08., 17:14:48

    Buna reteta, dar incompleta. Am urmarit si pe TV PAPRIKA aceasta reteta si acolo dar si aici in poze este adaugata salata verde si ardei kapia. Aici pe site nimic :(

Scrieţi un comentariu!