Ingrediente

3-4 fő
400 g mușchi de porc
200 g bacon
 salvie
4căței usturoi
150 g cremă de brânză
200 ml lapte
80 g unt
 ulei de măsline
 parmezan (facultativ)
 sare
  • ușor
  • ieftin

Reţete asemănătoare

Pateuri cu aglio, olio, peperoncino și telemea de capră

Muschiulețul se învelește în frunczele de salvie și în fâșiile de bacon, apoi se leagă strâns cu sfoară alimentară și se călește într-o tigaie timp de 20 de minute. Se adaugă și la cuptor, într-un vas termiorezistent, pentru alte 20 de minute. Pentru sosul de usturoi, se topeste untul într-o tigaie, la foc mic, se adaugă usturoiul zdrobit, apoi se ia de pe foc și, la rece, se adaugă brânza și laptele, amestecându-se bine, cu un tel. Se pune iar la foc mic și, la sfârșit, se poate adăuga și parmezanul, facultativ.


Scrieţi un comentariu!