Ingrediente

3-4 fő
1păstrăv (sau alt fel de peşte cu carne albă)
1praz (partea albă)
1ceapă
2căţei de usturoi
100 ml lapte
300 g spanac tânăr
 ulei de măsline
 sare şi piper
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

Păstrăv cu spanac şi sos de praz

  • Pastrav_cu_spanac_si_sos_de_praz

Ceapa se pune la călit într-o tigaie. Se adaugă prazul tăiat bucăţele şi se călesc împreună. Se adaugă sare. 
Ceapa călită, prazul şi laptele se pun într-o oală mai înaltă, pentru mixare. 
Într-o tigaie se călește usturoiul, se adaugă spanacul şi un praf de sare şi se lasă până când frunzele se înmoaie puţin. 
Păstrăvul se filetează şi se prăjește în ulei. Se adaugă sare. 
Se acoperă cu un capac şi se lasă pe foc până se face complet. Se serveşte cu sos şi spanac.

Scrieţi un comentariu!