Pentru ca site-ul nostru să poată funcţiona într-un mod prietenos cu utilizatorul, folosim cookie-uri, care sunt autorizate conform setărilor actuale ale browserului dvs.
Se sărează fileul de crap și se împănează cu usturoi. După ce s-a încălzit puțin grătarul, se unge cu puțin ulei de măsline, și se așază peștele. Se prăjește...
Se taie fileul de crap în trei bucăți, se sărează și se piperează. Se taie legumele în felii mai groase, se sărează și se piperează. Se presară uleiul de...
Fileul se porționează și se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline și se lasă la marinat. Valeriana, rucola și spanacul se blendează cu sare, piper și...
Emisiune : Lectii de gastronomie cu Bede Robert
Prăjim slănina tăiată în cubuleţe, apoi călim ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat în grăsimea rezultată. Luăm tigaia de pe foc, adăugăm boia dulce, completăm cu puţină apă, după care condimentăm cu sare, piper şi chimen măcinat. Fierbem supa până când scade, în două-trei etape. Între timp, tocăm mărunt mărarul şi îl amestecăm cu aluatul preparat din făină, ouă şi apă. Rupem găluștele în apă clocotită cu sare, după care le strecurăm şi le ţinem la căldură. Adăugăm ardeiul tăiat în bucăţi şi fileul de somn tăiat în cuburi mari la baza de papricaş şi lăsăm totul să fiarbă câteva minute, apoi adăugăm şi roşiile. La servire, vom aşeza găluștele în farfurie, lângă papricaşul de somn.