Ingrediente

3-4 fő
80gr Orez Arborio
200gr Chalot (ceapa)
300gr Morcovi
300gr Telina
5gr Patrunjel
200gr Praz
5gr Frunze dafne
100gr Telina apio
60gr Ceapa alba
100gr Rosii intregi
20 ml Ulei de masline
40gr Unt
2gr Sofran
 Sare si piper
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Mic dejun englezesc

    Pregătesc toate ingredientele într-o tigaie, mai puțin fasolea, pe care o adaug la micul dejun gata făcut, o conservă pe care doar o încălzesc. La această...

    mai departe
  • Himmel und Erde

    Sângeretele se trage la tigaie, apoi se feliază și se prăjește mai departe. Cartofii curățați de coajă se fierb, după care se storc și se zdrobesc cu puțin...

    mai departe
  • Tortilla catalană

    Ceapa albă tăiată cuburi mai mari se prăjește în ulei, apoi se adaugă cartofii tăiați cuburi, sare și piper. După ce cartofii au fiert, se adaugă caltaboșul...

    mai departe

Orez cu șofran în cremă de parmezan

  • OREZ_CU_SOFRAN_IN_CREMA_DE_PARMEZAN

Cu toate legumele in afara de ceapa echalote , sa face o supa vegetala usoara

Se pune jumatate de unt in tigaie

Adaugam ceapa echalote curatata si taiata subtire

Se lasa pina ca sa face trasparenta, ne ajutam cu un pic de apa calda

Se pune orezul

Se caleste

Incepem sa adaugam supa vegetala

Se adauga sofranul

Se aduce la coacere

Se scoate din foc

Se adauga restul de unt si parmezan

Se amesteca bine, pina cand sa formeaza o crema

Scrieţi un comentariu!