Ingrediente

3-4 fő
300 g de mușchiuleț de vită
100 g făină
1linguriță de oregano uscat
2linguri de ulei de măsline
1usturoi
400 g pulpă de roșii
1linguriță de capere medii
 Sare după gust
 Piper după gust
  • ușor

Reţete asemănătoare

Mușchiuleț de vită cu pulpă de roșii și capere

  • Muschiulet_devita_cu_pulpa_de_rosii_si_capere

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se lasă usturoiul la călit. După ce usturoiul a căpătat o culoare, se scoate din tigaie.
Se taie felii mușchiulețul de vită, se bate subțiri și se trec prin făină. Se pun în tigaie, apoi se sărează și se piperează după gust. Se adaugă pulpa de roșii, oregano și caperele. Se mai țin câteva minute pe foc și după ce feliile de mușchiuleț de vită sau prăjit pe ambele părți, le scoatem. 
Se servesc calde împreună cu sosul de pulpă de roșii și capere.

Scrieţi un comentariu!