Ingrediente

3-4 fő
600gr muşchiuleţ de porc
40gr piper verde în oţet
3limete
600gr unt rece
300gr fasole verde
50 ml ulei de măsline
 sare
 piper măcinat
  • Medie

Reţete asemănătoare

Mușchiuleț de porc cu fasole verde şi sos de piper verde şi citrice

  • Muschiulet_de_porc_cu_fasole_verde_si_sos_de_piper_verde_si_citrice

Condimentăm muşchiuleţul cu sare şi piper şi îl prăjim, ca să prindă crustă, apoi îl dăm la cuptor, la 160 de grade, câteva minute. Între timp, punem sosul într-o altă tigaie, apoi adăugăm piperul verde, zeama şi coaja rasă a limetelor. Condimentăm cu puţină sare şi piper, apoi luăm tigaia de pe foc şi adăugăm untul rece. Opărim fasolea cu apă fierbinte sărată, o călim într-un amestec de unt şi ulei de măsline, o condimentăm cu sare şi piper şi o aşezăm pe o farfurie. La servire, punem lângă fasole în farfurie sosul şi muşchiuleţul feliat.

Scrieţi un comentariu!