Ingrediente

3-4 fő
2linguri ulei de măsline
250 g file piept de pui
150 g cârnaţi
1ceapă roşie mică, tăiată în bucăţi mai mari
2căţei de usturoi
1linguriţă de sare
 ¼ linguriţă de piper măcinat
250 g spanac tânăr
250 g penne
500 ml passata (roşii pasate)
400 ml apă sau supă de carne sau legume
1lingură mare de unt
200 g mozzarella
  • Medie
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Maltagliati cu roşii şi busuioc pentru 4 pers

    Mod de preparare: se amestecă făina cu gălbenuşul, ulei şi sare. Aluatul astfel obţinut se lasă să se odihnească 30 min. Se întinde şi se taie. Se prăjeşte...

    mai departe
  • Aluat de pizza

    Cerneți făina pe o suprafață curată de lucru. Luați un bol și amestecați în el drojdia, zahărul, apa și uleiul de măsline. Turnați acest amestec peste făină...

    mai departe
  • Paste făcute în casă

    Se cerne făina și se adaugă sare. În mijlocul făinii se face o gaură cu pumnul și înăuntru se pun ouăle bătute cu ulei.Ingredientele se amestecă bine cu...

    mai departe

Mâncare de paste

  • Mancare_de_paste

Tăiem carnea în bucăţi şi le rumenim într-o tigaie mai mare, cu ulei de măsline. Între timp, adăugăm sare şi piper. Când e gata pe jumătate, adăugăm cârnaţii, usturoiul şi ceapa și continuând să prăjim, până când grăsimea din cârnaţi se topeşte. Adăugăm toate ingredientele, cu excepţia brânzei mozarella, le amestecăm şi le fierbem la foc mediu, fără capac, până când pastele ajung "al dente" (7-12 minute). La sfârşit, rupem mozarella în bucăţi, le punem în tigaie şi servim.

Scrieţi un comentariu!