Ingrediente

3-4 fő
100gr Foi de Lasagna
1 kg Vinete
800gr Pulpa de rosi
80gr Parmezan
20gr Mozzarella
200gr Ceapa
3gr Busuioc
60gr Unt
40 ml Ulei de masline
500 ml Ulei pt. Prajit
 Sare si piper
  • Medie
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Penne de Primavera

    Se taie rosiile pe jumatate si punem sare peste ele Se pun pastele la fiert in apa sarata  Taiem felii de speck foarte subtiri Se pune uleiul in tigaie  Se...

    mai departe
  • Lasagna

    Prăjim pancetta tăiată mărunt în ulei de măsline amestecat cu puţin unt. Adăugăm ceapă albă tocată mărunt şi usturoiul zdrobit. Dăm pe răzătoare morcovii şi...

    mai departe

Lasagna de vinete alla Siciliana

  • LASAGNA_DE_VINETE_ALLA_SICILIANA

Se curata si se taie subtire ceapa
Se pune o tigaie pe foc cu ulei de masline
Se adauga ceapa 
Lasam ceapa sa se faca trasparenta , ne ajutam cu un pic de apa calda
Punem pulpa de rosi
Sare
Busuioc
Feliam vinetele, felii subtiri 
Punem sare pe ele , si le lasam la scurs
Le prajim
Le punem pe folie absorbanta 
Radem mozzarella 
Punem intr-un vas un pic de sos de rosii
Un strat de foi de lasagna 
Un strat de sos de rosi care trebuie lasat un pic mai lichid, sa se gateasca lasagnele.
Un strat de vinete prajite 
Mozzarella, si parmizan , asa pina la sfirsit 
Punem in cuptor la 180 de grade  40 de minute

Scrieţi un comentariu!