Ingrediente

3-4 fő
4piersici
1 kg roșii
50 g busuioc
1lime
 oțet balsamic
 sos tabasco
 ulei de măsline
2chifle
100 ml lapte
 sare
  • ușor
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Zuppa Pavese

    Feliile de pâine trebuie prăjite pe ambele părţi în unt. Le aşezăm separat în câte un castron de supă, apoi spargem câte un ou peste. Le dăm la cuptor câteva...

    mai departe
  • Supă de usturoi spaniol

    Pâinea se taie cuburi și se prăjește într-o tigaie mai adâncă, în ulei de măsline încins. Cățeii de usturoi se zdrobesc și, împreună cu zeama, se pun peste...

    mai departe
  • Tocană de raţă - Mozacu

    Se porţionează raţa şi se pune la călit în untură, apoi se adaugă puţină apă, ceapa şi ardeiul tocate mărunt şi se lasă să fiarbă 30-40 de minute. Se mai...

    mai departe

Gazspacho de piersici cu oțet balsamic și lime

Într-un robot de bucătărie, se amestecă bine piersicile decojite, puțin oțet balsamic, puțin sos tabasco, sucul de lime, ulei de măsline, roșiile, sarea și 2 chifle stoarse bine (care au stat înainte la înmuiat, în lapte). Amestecul astfel obținut se mixează cu un mixer vertical. Gazpacho-ul se lasă la frigider și se servește rece.


Scrieţi un comentariu!