Ingrediente

3-4 fő
100 g lapte praf gras
80 g ciocolată albă
50 g făină de migdale (sau migdale măcinate fin)
4linguri unt
2linguri amidon de porumb
2linguri zahăr
1/2linguriţă sare
  • ușor
  • ieftin
  • multă

Reţete asemănătoare

Firimituri cu ciocolată albă

  • Firimituri_cu_ciocolata_alba

Amestecăm laptele praf, făina de migdale, amidonul de porumb, sarea, zahărul şi bucăţile de unt, până când obţinem un amestec cu consistenţă de firimituri. Punem amestecul într-o tavă căptuşită cu hârtie, apoi îl rumenim 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 120 de grade. Într-un vas, amestecăm firimiturile şi ciocolata albă, topită deasupra unei băi de aburi, apoi lăsăm totul să se răcească. Putem să le păstrăm timp de o săptămână în frigider, închise într-o cutie etanşă.

Scrieţi un comentariu!