Ingrediente

3-4 fő
2pulpe de raţă
 condimente
1varză roşie
 chimen
1cutie de untură de raţă
  • ușor
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe
  • Broaște

    Se îndepărtează grăsimea de pe pieptul de rață și se pune la topit, într-o oală încinsă în prealabil. După ce grăsimea începe să se topească puțin, se scot...

    mai departe
  • Enchiladas de curcan cu sos Chilli

    Amestecați uleiul de chilli, pudra de chilli , paprika, zahărul, coaja și sucul de lămâie într-un vas nemetalic. Adăugați curcanul și amestecați până ce carnea...

    mai departe

Fâşii de raţă cu varză călită

  • Fasii_de_rata_cu_varza_calita

La această reţetă, folosesc un vas sub presiune pentru pregătirea cărnii, fiindcă astfel se poate lucra mai repede şi mai eficient.
Am condimentat pulpele de raţă cu sare, piper şi puţin usturoi, le-am lăsat să stea 2-3 ore, apoi le-am fiert cu legumele şi cu supa de bază, în vasul sub presiune, până când s-au frăgezit. Le-am pus deoparte, ca să se răcească. Între timp, am tăiat subţire varza roşie şi am călit-o în ulei de măsline, cu sare şi chimen. Când varza e aproape gata, am prăjit pe grill carnea de raţă, cu pielea în jos, până când aceasta devine crocantă.
Am tăiat în două o ciabatta, am uns-o cu reducţia obţinută din supa în care am fiert raţa, apoi am pus pe pâine varza şi carnea de raţă ruptă în fâşii.

Scrieţi un comentariu!