Ingrediente

3-4 fő
4pulpe de raţă
2buc. pătrunjel
1legătură ceapă verde
1/2sticlă de vin alb
 oţet de vin roșu
 sare
 piper
1/2 l supă bază de pui
1lingură de zahăr
 făină
  • Medie
  • medie

Reţete asemănătoare

  • Ficăței de pasăre cu tăiței și hașma

    Puneți puțin ulei într-o tigaie. Tăiați hașmele și adaugaţi-le în tigaie. Tăiați ficățeii de pui și adăugați-i în tigaie împreună cu puțin usturoi. Într-o altă...

    mai departe
  • Fazan

    Fazanul va fi împăiat pe capacul vasului din care va fi servit, drept urmare trebuie depielițat încă de la început. După ce l-ați depielițat, dați cu puțină...

    mai departe
  • Ficat de pui Crostini

    Prăjiți ficățeii în ulei de măsline la foc slab sau mediu. În timp ce gătiți ficățeii, turnați alcoolul într-un bol mic. După ce ați prăjit ficățeii, turnați...

    mai departe

File de pulpă de rață cu pătrunjel, ceapă verde și vinegretă de vin roșu

  • FILE_DE_PULPA_DE_RATA_CU_PATRUNJEL_CEAPA_VERDE_SI_VINEGRETA_DE_VIN_ROSU

Dezosăm pulpa de raţă şi o presărăm cu sare, piper şi făină.
O prăjim într-o tigaie mare, cu pielea în jos, ca să se topească grăsimea.
O prăjim şi pe cealaltă parte. O aşezăm pe o farfurie şi călim pătrunjelul în aceeaşi tigaie, în untura de raţă.
Punem înapoi pulpa, completăm cu vin roşu şi o fierbem înăbuşit, până când se evaporă 1/3 din vin.
Adăugăm oţetul din vin, supa de bază, sare şi piper, apoi o acoperim şi o prăjim la 160 de grade, timp de 90 de minute.
Cu 10 minute înainte de finalul prăjirii, adăugăm ceapa verde tăiată mărunt.

Scrieţi un comentariu!