Pentru ca site-ul nostru să poată funcţiona într-un mod prietenos cu utilizatorul, folosim cookie-uri, care sunt autorizate conform setărilor actuale ale browserului dvs.
Se încălzește cuptorul la 180 de grade sau la treapta 4. Se unge cu ulei și se pudrează cu făină o tavă de făcut sandwich-uri de 25 cm. Ciocolata se rupe în...
Rupeți ciocolata albă și ciocolata neagră în bucăți mici. Cu cât bucățile sunt mai mici, cu atât ciocolata se va topi mai repede. Ciocolata este pusă în două...
1. Radeți coaja portocalelor și puneți deoparte fructele. Turnați laptele și smântâna într-o cratiță, adăugați coaja rasă de portocale, păstaia de vanilie...
Emisiune : Dora la piaţă
Zmeura se presară cu zahăr pudră şi se zdrobeşte cu un tel. Se adaugă ricotta şi smântână, apoi, coaja rasă de limetă şi lămâie. Se strecoară zeama de la o jumătate de lămâie şi se adaugă la compoziţie. Pişcoturile tăiate cuburi se pun într-o oală, se pune deasupra amestecul de zmeură şi se lasă la frigider pentru o noapte. Se va orna cu zmeură proaspătă.