Ingrediente

3-4 fő
 beţişoare plate de lemn
 
 Pentru aluatul moale:
200 g alune măcinate
120 g făină de ovăz
170 g unt moale
80 g miere
1gălbenuş
 scorţişoară, coajă de lămâie şi de portocale
 
 Pentru sos:
50 g ciocolată amăruie
50 g unt
2linguriţe de frişcă lichidă
1linguriţă de pudră de cacao
  • ușor
  • medie
  • multă

Reţete asemănătoare

Acadele de prăjitură

  • Acadele_de_prajitura

Ingredientele pentru aluat se amestecă într-un bol până se obţine o compoziţie maleabilă. Se formează biluţe şi se aplatizează. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Se înfig beţişoarele într-o parte şi se pun la copt. Prăjiturile coapte se ornează cu ciocolată topită şi cu fulgi de ciocolată.

Scrieţi un comentariu!