Triple Cake Cu Arahide

Medie
Medie
Multă

Preparare

Ciocolata şi untul se pun la topit la baie de aburi. Se adaugă zahăr, ouă, arahide şi făină amestecată cu praf de copt. Se amestecă şi se toarnă în forma pentru copt tapetată cu hârtie pentru copt, şi se pune în cuptor la 180 de grade, timp de 25 de minute. Peste blatul răcit se adaugă umplutura, pentru care frişca lichidă se bate spumă tare, apoi se amestecă cu mascarpone, miere, zeamă de lămâie şi unt de arahide. Crema se întinde uniform pe blatul de tort răcit. Pentru stratul de suprafaţă, se bate spumă frişca lichidă, se amestecă cu seminţe de chia, cu miere şi cu zeamă de lămâie. Se pune deasupra tortului în strat uniform şi se lasă la frigider pentru trei-patru ore.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă