Supă Cremă De Ceapă Verde, Cu Găluşte De Caşcaval

Ușor
Ieftin
Medie

Preparare

Fierbem untul cu 80 ml apă, apoi, amestecând continuu, adăugăm făina şi caşcavalul ras. Le luăm de pe foc, adăugăm oul, condimentăm cu sare, piper şi nucşoară, apoi punem amestecul deoparte, să se odihnească. Tăiem ceapa verde toată şi o călim în unt. Presărăm puţină făină şi adăugăm supa de legume strecurată. Asezonăm cu sare şi piper, lăsăm să dea în clocot, apoi o luăm de pe foc, adăugăm smântâna, smântâna dulce şi o dăm prin mixer. Rupem găluştile cu o linguriţă înmuiată în apă sărată fierbinte şi le fierbem la foc mic, timp de 4-5 minute, până când sunt gata.

înapoi la listă

Setări cookie