Somon Teriyaki Cu Varză Pak Choi Crocantă

Medie
Scump
Scăzut

Preparare

Ştergem apa de pe feliile de somon spălate şi le asezonăm cu sare şi piper. Amestecăm mirinul cu sake, sos de soia şi zahăr, până când se dizolvă zahărul. Marinăm feliile de somon în acest sos, apoi le aşezăm într-o tavă termorezistentă şi le coacem în cuptor, pe grill, 8 minute. Între timp, fierbem restul marinadei, ca să obţinem un sos gros. Curăţăm varza pak choi. Călim ghimbirul feliat şi doi căţei de usturoi zdrobiţi şi feliaţi pe un amestec de ulei de măsline şi de susan, apoi adăugăm varza pak choi, pe care o călim doar puţin, cât să rămână crocantă. La servire, stropim somonul şi varza pak choi cu sosul fiert şi le presărăm cu cele două feluri de seminţe de susan.

înapoi la listă