Salată De Spanac Cu Avocado, Brânză De Oaie Şi Chipsuri De Bacon

Ușor
Medie
Medie

Preparare

Spanacul se spală şi se lasă la scurs. Scoatem sâmburele de la avocado, tăiem pulpa cubulețe şi adăugăm zeama de lămâie. Nucile se prăjesc într-o tigaie uscată. Într-un castron mare, amestecăm ingredientele pentru salată cu sosul, după care se adaugă şi nucile. Salata se pune pe farfurii şi se adaugă brânză sfărâmată peste. Se serveşte cu turte prăjite. Pentru prepararea chipsurilor de bacon, se pune hârtie de copt într-o tavă, se aşază feliile de bacon (fără să se suprapună), se acoperă cu o altă foaie de hârtie de copt, peste care se aşază o altă tavă. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 °C, timp de 10-15 minute.

Fotograf Katalin Sándor

înapoi la listă