Emisiune asociată:
Antonio Și Michael În Bucătărie
1. sezon 15. parte
Preparare
Se pune la fiert 1 lt de apa intr-o cratita
Cand clocoteste se arunca fainele in cratita
Se amesteca pina ca sa face un compus omogenoiu
Se lasa un pic sa se raceasca
Se prelucreaza ca o pasta facuta in casa normal
Se face un sos de rosi usor cu rosii puse impreuna cu ulei la rece ,
Se adauga busuioc si sare
Se face unplutura
Se rade cascaval
Se amesteca cu 150 de gr de parmezan
2 oua
Si cimbrisor si se amesteca bine
Se face foaie de pasta subtire
Se pune umplutura
Se da pe margine cu un pic de apa
Se inchide umplutura cu o alta foaie de aluat
Se decupeasa
Se fierb ravioli aprox 3 min. in apa sarata si clocotita
Se condimenteaza cu sos de rosii
Si aptional se pune parmizan peste.
(Foto: Katalin Sándor)