Pacheţele De Foietaj Cu Brânză Dulce, Struguri Şi Busuioc

Medie
Medie

Preparare

Brânza proaspătă se freacă cu gălbenuşul de ou, cu sare şi cu 2 linguri de zahăr. După omogenizare se încorporează un sfert din cantitatea de boabe de struguri tăiate jumătăţi şi frunze de busuioc tăiate mai mari. Această compoziţie se pune pe foaie de aluat foietaj şi se împachetează obţinându-se nişte pacheţele de foietaj. Capetele acestora cu ajutorul unei furculiţe, trebuie închise. Se pun la cuptor la 190-200 grade C timp de 15 min. În tot acest timp într-o tigaie încinsă se pune untul, se topeşte, se adaugă restul boabelor de struguri tăiate jumătăţi şi zahărul rămas. Se lasă pe foc mediu până se caramelizează. Pe o farfurie întinsă, mare şi rotundă se aşează mai întâi sosul de struguri iar peste acesta se aşează pacheţelele.

înapoi la listă