Paccheri ripieni di ricotta con melanzane e burrata

Preparare

Folosim prazul pentru a crea o sfoara cu care legam paccheri

Taiam prazul foarte subtire pe lung

Coacem 2 vinete la gratar

Cand sunt gata decojim vinete si le punem la scurs

Facem o incizie pe rosii cherry

Dam o fiebere la rosile si apoi decojim de piele

Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se pune la rumenit usturoiul

Se scoate usturoiul si se adauga rosiile

Separat trecem urda prin sita

Decojim cele 2 vinete care au ramas si taiam cubulete mici

Saram cubulete de vinete si punem la scurs ca sa iasa apa amara din vinete

Le prajim in un pic de ulei de florea sorelui

Adaugam la urda parmezanul si vinete

Tocam busuioc si adaugam in compozitie de urda

Fierbem paccheri cand sunt fiert scoatem intr-un bol si punem un pic de ulei de masline

Lasam sa receasca paccheri

In aceas apa fierbem foarte putin prazul

Umplem cu sac a poche paccheri cu urda si vinetele

Coacem 5 minute la 240 de grade

Pregatim burrata

Asezam sosul de rosii pe farfurie

Apoi asezam paccheri si deasupra punem un pic de de burrata si busuioc taiat proaspat

Si cubulete de vinete prajite.

(Foto: Katalin Sándor)

înapoi la listă