Dovlecei Umpluţi Cu Carne Şi Cu Mirodenii

Ușor
Medie
Medie

Preparare

Într-o tigaie se pune la călit ceapa tăiată mărunt, până devine transparentă. După aceea, se adaugă carnea tocată, se presară cu sare, piper, oregano, rozmarin (sau alte condimente, după gust). Se adaugă bucăţile scobite şi mărunţite de dovlecei, pasta de roşii, sos de soia şi sos Worchestershire. Dacă pasta de roşii e prea acră, se adaugă puţin zahăr şi se lasă la călit până se înmoaie totul. Amestecul se introduce în dovleceii scobiţi, se pun pe tavă, deasupra se pun felii de brânză şi se prăjesc în cuptor până când dovleceii se înmoaie (se verifică cu o furculiţă). Se servesc cu cartofi la cuptor sau cu cartofi prăjiţi.

Fotograf: Katalin Sándor

înapoi la listă