TV Paprika Logo

Dovleac Lunguieț La Cuptor Cu Pancetta Și Paste Cu Nuci De Pin

Medie

Preparare

Încălziți cuptorul la 200C . Cojiți dovleacul iar apoi tăiaţi-l în jumătate și îndepărtați semințele. Puneți jumătate din uleiul de măsline și untul într.-o tavă. Introduce-ți tava în cuptor pentru câteva minute până ce se încălzește puțin. Tăiați dovleacul în cubulețe mici și adăugați-le în tavă. Adăugați rozmarinul și băgați tava în cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Încălziți restul de ulei de măsline și adăugați pancetta. Lăsați-o la făcut 5 minute și adăugați usturoiul, ceapa și ciupercile. Lăsați mixtura pe foc pentru încă 5 minute. Adăugați supa, mascarpone și parmezanul ras. Lăsați mixtura la făcut pentru circa 5 minute, amestecând , până ce scade puțin și se îngroașă. Asezonați după gust. Între timp, fierbeți pastele în apă cu puțină sare. Scurgeți pastele și băgați-le sub un jet de apă rece. Vă întoarceți la tigaie și adăugați sosul de mascarpone, dovleacul și nucile de pin. Puneți mixtura în castroane și presărați busuiocul. Se servește împreună cu un bol de salată și pâine prăjită..

înapoi la listă

Setări cookie