Biscuiţi Cu Susan

Ușor
Medie
Multă

Preparare

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade. Pregătim pasta de susan (tahini). Rumenim seminţele de susan într-o tigaie uscată. Le lăsăm să se răcească, apoi le punem în robotul de bucătărie cu jumătate din ulei şi le tocăm mărunt. Dacă e necesar, mai punem ulei şi lăsăm robotul să funcţioneze, până când obţinem o cremă fină. O punem într-un borcan, turnăm ulei peste ea, cât s-o acopere, apoi o punem în frigider. Combinăm în robotul de bucătărie făina, mugurii de pin, sarea, zahărul pudră şi pasta de susan. Rumenim într-o tigaie uscată seminţele de susan şi le amestecăm cu seminţele de susan negru şi cu zahărul brun. Formăm bile din aluat şi le dăm prin seminţele de susan cu zahăr. Le coacem timp de 25 de minute, într-o tavă captuşită cu hârtie de copt.

înapoi la listă