Biscuiţi Cu Ghimbir

Ușor
Ieftin
Multă

Preparare

Amestecăm untul cu 200 g zahăr, până când obţinem o cremă, apoi adăugăm siropul de arţar. Adăugăm şi amestecăm oul, bătut în prealabil. Adăugăm la această combinaţie ingredientele uscate, amestecate înainte: făina, praful de copt, scorţişoara, ghimbirul. Apoi amestecăm bine totul. Punem restul de 100 g zahăr într-un vas. Punem în zahăr bile de aluat, cât o jumătate de lingură, le acoperim cu zahăr, apoi le aşezăm într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt. Lăsăm o distanţă de 7-8 cm între ele, fiindcă o să crească. Coacem biscuiţii la 170 de grade, în circa 15 minute sunt gata. Îi scoatem din cuptor şi îi răcim pe un grilaj, apoi îi ungem cu gem şi îi lipim.

înapoi la listă