Seriale River Cottage Nou-Nouţe La Tv Paprika!

2014. 03. 01.

Trioul de maeştri al lui Hugh a pornit într-o expediţie de cucerire încă din ianuarie. În luna februarie, avem alte două noutăţi-surpriză pentru fanii River Cottage!

La ce putem folosi fructele? Sunt capabile să schimbe caracterul unui fel cu carne, pot transforma mâncărurile cu peşte în bunătăţi picante, pot da o notă aparte prăjiturilor, şi în plus, sunt o resursă excelentă pentru reîncărcarea depozitelor de vitamine ale organismului iarna. Fondatorul River Cottage, Hugh Fearnley-Whittingstall, dedică noul serial realizat în 2013 fructelor pe care le prezintă ca pe o moştenire culturală deosebită. Primul episod va fi difuzat la TV Paprika pe 1 februarie de la ora 14.

Serialul a fost realizat anul trecut primăvara, vara şi toamna timpurie. Astfel, episoadele sunt dedicate fructelor sezonale din fiecare anotimp. În fiecare episod, Hugh prezintă cum poate complementa câte-un fruct orice mâncare cu carne, cu peşte, cu legume sau chiar o budincă gustoasă.

În ediţiile speciale ale serialului River Cottage, sunt invitate trei vedete care, de data aceasta, lasă scena în favoarea bucătăriei, schimbă pantofii cu cizmele de cauciuc şi se alătură lui Hugh Fearnley-Whittingstall ca să participe într-un curs de gastronomie avansat la ferma River Cottage.

În timpul celor două zile petrecute la fermă, musafirii renumiţi au parte de multe momente senine, gătesc bunătăţi şi cu ajutorul lui Hugh află cum sunt petrecute zilele obişnuite la ferma River Cottage, care este importanţa producţiei sezonale şi etice, şi pot gusta bucuriile alimentelor produse şi preparate acasă. Primul episod va fi difuzat la TV Paprika pe 15 februarie de la ora 14..

Petrece-ţi weekendul cu Hugh!

înapoi la listă