N-Ai Vrea Să Pierzi Emisiunile Preferate?

2014. 03. 01.

Află din prima mână despre programele preferate, cu ajutorul nostru sigur nu le vei pierde! Ce trebuie să faci? Înregistrează-te pe pagina noastră şi creează-ţi propriul program TV după preferinţele personale.

Te poţi înregistra pe pagină cu contul de Facebook, cu ajutorul adresei de e-mail. Apoi poate începe vânătoarea de programe. Studiind programul TV, îţi poţi seta emisiunile preferate, dar daca vrei doar ca să nu pierzi serialul de seară cu Jamie Oliver, poţi seta şi asta.

Făcând clic pe emisiunea TV, poţi alege dintre următoarele opţiuni:

Poţi adăuga o emisiune la lista emisiunilor favorite. În acest caz, aceasta va fi adăugată la profilul tău, de unde cu un singur clic poţi vizita pagina dedicată ei. Iar de aici poţi afla când va fi difuzată emisiunea respectivă.

Îţi poţi seta şi o notificare permanentă despre emisiune. În acest caz, te vom informa în e-mail cu un sfert de oră înainte de ora începerii, ca nu cumva s-o pierzi.

Dar dacă nu vrei să tot primeşti e-mailuri de la noi şi te interesează doar programul de marţi seara, poţi face şi această setare foarte simplu.

Făcând clic pe pictograma cu pliculeţ, îţi vom seta calendarul astfel încât să figureze în el programul respectiv.

Dacă vrei, poţi crea un program TV complet personalizat pe pagină. După selectarea emisiunilor preferate, cu un singur clic poţi seta ca în oferta de programe să fie afişate doar elementele care te interesează.

înapoi la listă