TV Paprika Logo

Tochitura De Orange – Mâncare Ţigănească

Medie
Ieftin
Multă

Preparare

Se spală foarte bine organele şi se opăresc în mai multe ape, apoi se pun la fiert în ceaun. Între timp se toacă mărunt ceapa. Când organele sunt fierte se scot, se scurge zeama, care se păstrează pentru mai târziu. Organele se toacă mărunt, în bucăţele de aproximativ un centimetru apoi, se pun la prăjit în ulei, în ceaun, împreună cu ceapa. Când sunt aproape gata prăjite se adaugă şi o treime din verdeaţa tocată mărunt. După ce s-au prăjit se adaugă zeama în care au fiert şi se mai dau o dată sau de două ori în clocot, timp în care se adaugă pasta de tomate, condimente, dacă mai e nevoie şi o treime din verdeaţă. Se ia de pe foc şi se adaugă şi restul de verdeaţă. Se serveşte cu mămăligă.

înapoi la listă