Supă Cremă De Mazăre Cu Creveţi

Ușor
Ieftin

Preparare

Punem apa la fiert, adăugăm mazărea. Adăugăm în apă un morcov tăiat în bucăţele mici ca să se fiarbă mai repede, o ceapă tăiată în jumătate, punem puţină sare şi lăsăm totul să fiarbă.

Într-o tigaie punem 50 de ml de ulei de măsline la încins, adăugăm 4 căţei de usturoi, jumătate de linguriţă de unt. Adăugăm 200 de gr de creveţi şi îi lăsăm să se prăjească. După ce s-au prăjit le scoatem pe o farfurie.

După ce mazărea s-a fiert o strecurăm într-o oală dar apa ei nu o aruncăm. Morcovul rămâne în strecurătoare dar ceapa o dăm la o parte. Adăugăm 40 de grame de unt, 250 de ml de smântână lichidă, condimentăm cu sare şi începem pasarea.

înapoi la listă