Supă Cremă De Broccoli Cu Migdale

Ușor
Ieftin

Preparare

Tăiem 100 de gr. de migdale şi le prăjim cu nişte sare.

Tocăm mărunt un praz şi o ceapă şi le prăjim puţin în 60-70 de ml de ulei de măsline până ce devin puţin sticloase . Adăugăm 100 de ml de supă de legume. Pentru aromă se adaugă 2 căţei de usturoi care se lasă în tigaie doar câteva secunde.

Tăiem 600 de grame de broccoli în bucăţele şi le punem într-o oală. Turnăm peste 400 de ml de supă de legume. Punem un cartof tăiat în bucăţi şi puţină sare în oală, peste aceste ingrediente şi îl lăsăm la fiert aprox. 15 minute.

După ce s-au fiert şi cartofii păsăm supa, adăugăm 100 de ml de lapte şi 80-90 de gr. de brânză topită şi lăsăm la foc până dă un clocot.

Îl servim cu migdale prăjite puse peste supă.

înapoi la listă