Supă De Tortilla

Ușor
Ieftin
Scăzut

Preparare

Pieptul de pui se presară cu sare, chimion şi piper. Se pune în cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute. Într-o altă oală se pune la încins puţin ulei de porumb, în care se prăjesc foile de tortilla tăiate fâşii, apoi se scot. În acest ulei se pune ceapa tăiată mărunt, se adaugă usturoi, roşii şi se condimentează cu foi de dafin, chimion, coriandru măcinat, boia şi piper de Cayenne. Se adaugă şi câteva fâşii de tortilla, se sărează, se adaugă zeamă de carne şi se lasă la fiert 30-40 de minute. Din supa fiartă, se face pastă, se adaugă pieptul de pui tăiat bucăţi, avocado curăţat şi tăiat bucăţi mici şi se serveşte cu coriandru proaspăt, ceapă verde, brânză cheddar rasă şi tortilla prăjită.

Fotograf Katalin Sándor

înapoi la listă